top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 
 

Sådan bliver I klar til at spille

Inden I begynder at spille, kan det være en god idé at indsamle nogle oplysninger om jeres afdelings energiforbrug og udfylde dem i det ark, som kan findes sidst på siden her, da dette kan gøre det lettere at overføre spillets idéer til tiltag direkte på jeres afdeling.

Det er dog ikke nødvendigt for at spille spillet.

På arket skal I notere afdelingens grundlæggende oplysninger, og derudover kan der også indføres information om afdelingens energiforbrug. Hvis I kan indsamle disse oplysninger, kan I undervejs lettere se, hvordan tiltagende mere reelt kan gavne jeres afdeling.

Da hver afdeling er meget forskellig fra hinanden, svarer pointene på kortet ikke rigtig overens med, hvad tiltaget reelt vil betyde for jeres afdeling. Hvis I har fundet oplysningerne, kan I lettere finde ud af om, hvordan tiltaget vil påvirke jer økonomisk og også, hvor meget CO2 afdelingen reelt vil spare ved at indføre tiltaget.

I kan også sagtens spille Klimaspillet uden at indsamle oplysninger og bruge tiltagende på kortene til at inspirere jer til reelle tiltag.

Alternativt kan i også indsamle oplysningerne efter I har spillet, og så kigge på, hvad de valgte tiltag egentlig vil gøre for jeres afdeling, sammenlignet med kortene.

Hent arket her

Retur til forsiden


Sådan bliver I klar til at spille


Energi & Miljø Vest: Aaparken 2, 7400 Herning l Øst: Heimdalsvej 7 C, 3600 Frederikssund Tlf.: 76 88 76 50
Sitemap Privacy statement
Copyright © Energi & Miljø - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System by Media2.